zemědělský dvůr

Hospodářský dvůr tvoří trojkřídlá budova proti průčelí zámku. Východní část tvoří dvoutraktový patrový dům (čp. 2), krytý dvojicí rovnoběžných sedlových střech. Přízemí klenuto, patro plochostropé. Štítové průčelí (severní) západní části budovy dvojosé, pokryté obdélníkovým sgrafitem a vrcholící horizontálně členěným renesančním štítem. Jednoosé průčelí části budovy vrcholí zvlněným barokním štítem. Boční průčelí jednoduché, členěné v líci osazenými okny. Střední část (čp. 4) tvoří křídlo rovnoběžné s hlavním průčelím zámku. Zhruba ve středu průčelí vysoký průjezd, interiéry zaklenuty valeně s výsečemi a křížově. Na fasádě zachována okna s bosovaným ostěním a zbytky sgafitové výzdoby průčelí. Západní část dvora (čp. 6) tvoří mohutná jednopatrová budova krytá valbovou střechou. Suterén zaklenut valeně s výsečemi, přízemí částečně valeně s výsečemi částečně plochostropé, patro plochostropé. Fasády člení nárožní kvádrování, patrová a kordonová římsa, kolem oken profilované šambrány. V patře jižního průčelí zazděná trojosá arkáda. Za jižním průčelím protáhlý dvorek uzavřený kamennou zdí členěnou lisenovými rámy.