zámek

Areál zámku s parkem se nachází jihozápadně směrem od obce a sestává z patrové budovy obdélníkového půdorysu, která je situována v jihovýchodní části areálu a obklopena ze tří stran parkem. Na jihozápadě přiléhají k budově zámku hospodářské budovy. Přímo u zámku se nachází objekt blíže neurčeného hospodářského zázemí, chlévy a špýchar. Jedná se o tři na sebe navazující budovy na obdélných půdorysech, chlévy jsou situovány ve střední části, jihozápadně přiléhá ke chlévům budova špýcharu, opatřená původně též sedlovou střechou. Severním směrem od zámku je situován domek zahradníka, který přiléhá ke kamenné ohradní zdi. Areál je z jižní a východní strany vymezen kamennou ohradní zdí s branou, ze západní strany tvoří hranici areálu les. Předmětem ochrany je zámek, park, domek zahradníka, hospodářský objekt s chlévy a k tomu náležející pozemky s ohradní zdí. Na ploše památky se v době zápisu nacházel nechráněný špýchar (zbořený).