hřbitov s ohradní zdí s bránou a brankou

Hřbitov, situovaný západně od kostela, má zhruba obdélný půdorys, jehož jihovýchodní kout zabírá kostelní věž. Je položen na rovném terénu a obehnán omítanou ohradní zdí s korunou zdiva, krytou šikmo kladenými kamennými deskami. Vstup na hřbitov je umožněn bránou napojující se na severní stranu kostela nebo menší brankou na jihu, která prolamuje ohradní zeď v těsné blízkosti věže kostela. Brána obdélného tvaru postavená z pískovcových kvádrů je výrazně vyšší než ohradní zeď, na východě se napojuje na západní průčelí kostela. Je omítnutá, její koruna je kryta kamennou deskou stejně jako v případě ohradní zdi. V půlkruhově zakončeném vstupním otvoru, lemovaném nahoře klenáky včetně hlavního, jsou dvoukřídlá dřevěná vrata, která jsou v dolní části členěna čtyřmi výplněmi a horní část je tvořena svislými tenkými příčlemi s širokými mezerami. Na hřbitov se vstupuje po čtyřech schodech lemovaných kovovým zábradlím. Branka v jižní části ohradní zdi je jednoduchá, opatřená dřevěnými dvířky sahajícími do úrovně koruny zdi. Na hřbitově se v současné době nachází 9 náhrobků - jeden náhrobek u stěny věže kostela, dva náhrobky volně umístěné ve středu hřbitova, tři náhrobky u jižní ohradní zdi a tři blíže neurčené náhrobky u západní zdi.