hospodářský objekt

Budova chlévů stojí v severovýchodní části usedlosti. Objekt je obdélného půdorysu. Budova byla buď patrová, nebo polopatrová. V současnosti jsou dochovány tři obvodové zdi, jižní, východní a severní, zahloubená do svahu. Levá část jižního průčelí je zřícena, byl zde obdélný dveřní otvor. V dochované části se v první, druhé, čtvrté, páté a sedmé ose otevírají okenní otvory čtvercového tvaru. Ve třetí a šesté ose jsou obdélné dveřní otvory. Otvory jsou ukončeny přímými záklenky z cihel. V horní etáži byl v první ose nakládací otvor. V západním průčelí se v první ose zleva otevírá okenní otvor čtvercového tvaru. Pravá část průčelí je zřícena. K severozápadnímu nároží je přistavěn rizalit čtvercového půdorysu. V jižním průčelí ho otevírá obdélný dveřní otvor.