ohradní zeď s dvěma náhrobky a bránou

Přibližně dva metry vysoká kamenná zed´ z kvádrů z hrubozrnného pískovce ukončená korunou z pálených cihel. Druhotně je v místech vyspravena cihlami. Dnes je nahrubo omítnuta. Vstup do areálu je umožněn barokní branou umístěnou na západní straně; půlkruhový kamenný portál je obestavěný zděnou bránou ukončenou segmentovým frontonem. V ohradní zdi jsou vsazeny dva historické náhrobky. Po severní straně brány se nachází kamenná deska s téměř nečitelným nápisem, architektonicky orámována ostěním s půlkruhovým zaklenutím, zdobená penízkovým ornamentem. Materiálem je šedý hrubozrnný pískovec o rozměrech 140 x 84 cm. Druhý náhrobek je umístěný v severní části ohradní zdi; pilastr s nápisovou deskou, trojúhelníkový štít ve vrcholu krucifix. Materiálem je jemnozrnný šedý pískovec o rozměrech 155 x 60 cm. Jedná se o náhrobek Jana Vagla z Hospozína, zemřeléhov roce 1861. Plocha bývalého hřbitova kolem kostela je zatravněná bez náhrobků.