bývalá tvrz, tzv. Starý zámek

Trojkřídlá nepodsklepená stavba se sedlovými střechami přibližně uprostřed západní části areálu. JV křídlo dvoupatrové, východní a severní patrové. Z gotické tvrze dochovány nejspíše jen nepatrné pozůstatky (průčelní jižní zeď a snad zdivo točitého schodiště), hlavní hmotu tvoří JV renesanční křídlo a kolmé mladší renesanční východní křídlo. Z něj vystupuje přízemní východní klenutý barokní přístavek (mléčnice?). Mezi křídly průjezd do dvora s renesanční bránou a brankou v průčelí a zbytky patrně pozdně gotické brány v hloubce průjezdu. Ke staršímu renesančnímu křídlu bylo severně přistavěno křídlo v podstatě novodobé, sloužící pivovarnickému provozu (kotelna a do přízemí JV křídla vložená sušárna chmele). K jižnímu průčelí byl přistavěn novodobý přístavek s oblými čely.