terasa

Loggii tvoří ve středu stavby umístěné čtyři mohutné sloupy s jednoduchými toskánskými hlavicemi a nízkým abakusem, které jsou v průčelí spojeny třídílnou arkádou. Arkáda, zaklenutá třemi plackami je svedena do pilastrů, zapuštěných do hmoty centrální budovy. Horní část arkády člení korunní pásová římsa, nad níž nevelké konzoly nesou jednoduchou, na ose převýšenou betonovou atiku s maiuskulním nápisem: ZWISCHEN / ÖSTERREICH UND MÄHREN. Jednoduchá fasáda loggie je doplněna třemi kamennými věnci, zasazenými do zdiva. Severní a jižní fasádu centrální budovy tvoří analogicky řešená rozměrná obdélná okna, vsazená do vpadlého zrcadla, s vloženými sloupy a slepou arkádou, nahrazující fronton, v níž se nachází dekorativní kamenný věnec. Nad bočními fasádami se nachází atika, řešená podobně jako na průčelí; na středu převýšená atika nese kamenné reliéfy erbů knížat z Liechtensteinu.