výrobní hala s logií kina Ponec

Přízemní haly při Husitské uzavřeny segmentovými nosníky a střešními souběžnými pásy továrních oken. Fasáda hladká se strukturálními stopami architektonického členění, zakončena profilovanou římsou. Přední (východní) část hal upravena po 1910 na kino Ponec s přistavěnou vstupní loggií, druhotně zvýšena ve stejném profilu stropních nosníků. Loggie při Husitské ulici tvořena třemi půlkruhovými oblouky oddělenými plochými pilastry, nesoucími zdvojenou plochou římsu. Nad ní je pás vlysu a hlavní profilovaná římsa, nad níž vystupuje nízká atiková stupňovitá zídka. Oblouky arkád a obdélná pole mezi pilastry lemuje pás drobného zubořezu. U středního oblouku představené nástupní schodiště, parapety bočních arkád mírně trojboce vystupující se třemi vpadlými čtvercovými poli.