náhrobek rodiny Šetkových

Klasicistní tumba je tvořena několika pískovcovými kvádry různých rozměrů se širším soklem ve spodní části a zdobeným nástavcem pomyslného víka. Sokl je zdoben oblouny, ve hmotě se nachází kovové zdobené hřeby. Spodní hranol je doplněn obdélnou deskou se jmény zemřelých, další deska se jmény se nachází pod víkem na přední straně. Tato deska je usazena v plastickém rámu, který dosedá na záda reliéfních andělů, kteří se klešící skrčení opírají o dohasínající pochodeň. Pod víkem je náhrobek zdoben gotizujícím reliéfním pásem, nástavec je zakončen komolou sedlovou stříškou s rostlinnými volutami na krajích. Vzniklý komolý tympanon je zdoben špatně čitelným reliéfem okřídlené koule, nejspíše se jednalo o přesýpací hodiny či obličej cherubína. Náhrobek byl završen poměrně vysokým křížem na dvoustupňovém podstavci.