hospodářská budova I

Jednopatrová budova obdélného půdorysu s do dvora v západním směru vysunutým křídlem, na které v ose z jižního směru navazuje navazuje další dvorní budova. Severní čelní průčelí budovy je vloženo do úseku ohradní zdi vymezující areál zámku a hospodářského dvora. Průčelí budovy jsou hladká, prolomená pravoúhlými okenními otvory opatřenými na severním a východním průčelí lištovými šambránami a profilovanými vyloženými parapetními římsami. V přízemí severního průčelí se nachází zazděný pravoúhlý vstup s lištovou šambránou a profilovanou nadpražní římsou. V přízemí východního průčelí je prolomen pravoúhlý vstup. Západní průčelí je hladké s otlučeným omítnutím, prolomené pravoúhlými okenními otvory a dvěma pravoúhlými vstupy. Vyložená bohatě profilovaná korunní římsa nese valbovou střechu, nad zadní jižní částí sedlovou, boční křídlo je kryto pultem.