východní průčelí (hlavní)

Hlavní průčelí o pěti okenních osách, boční o čtyřech okenních osách. Střední partie se vstupem je po stranách vymezena plochými pilastry se štukovými hlavicemi, které jsou volnou variantou hlavice iónské, doplněné ještě palmetovým dekorem. Přízemí pojednáno pásovou bosáží, od patra odděleno kordonovou římsou. Původní portál, umístěný do střední osy, je nahrazen novodobým vchodem s hliníkovými dveřmi. Barokní supraporta se však zachovala. Tvoří ji rozeklaný fronton s konkávně a konvexně prohnutými křídly. Vnitřní plocha je zdobena mušlí se zavíjenými ornamenty po stranách. Shora zasahuje do supraporty čabraková parapetní výplň středního okna prvního patra, která je složena z voluty a vegetabilního ornamentu doplněného páskou. Všechna okna hlavního průčelí i bočního průčelí jsou rámována šambránami stejného typu s jednoduchou profilací, lištami, ušima s kapkami a jednou odstupňovaným středním klenákem. Čabraka je umístěna pouze pod parapet středního okna hlavního průčelí. Nad ním je mezi architráv a konvexně zvlněnou římsu vložena kartuš, která je po stranách doplněna rostlinným dekorem. Štít, umístěný nad střední partii hlavního průčelí, je po stranách konkávně prohnut, následuje ústupek a završen je půlobloukem. Rámován je mohutnou profilovanou římsou. Ve vrcholu štítu je reliéf božího oka s vyzařujícími paprsky.