měšťanský dům

Částečně podsklepený dům o dvou nadzemních podlažích v řadové zástavbě, kryt sedlovou střechou v části do náměstí s polovalbou. Fasáda do ulice je dvouosá, vstup zaklenut valenou klenbou a orámován profilovaným klasicistním kamenným portálem s bočními římsami a vrcholovým klenákem. Přízemí je zdobeno horizontální visáží a odděleno od patra profilovanou průběžnou římsou, na kterou jsou posazena okna patra. Okna jsou rámována štukovým jednoduše profilovaným ostěním s nadsazenou nadokenní římsou. Fasáda je po stranách rámována nárožní bosáží. Korunní římsa je bohatě profilovaná. Dvorní fasáda je jednoduchá hladká.Sklep se nachází pod levou přední částí objektu, přístupný ze středního prostoru pod schodištěm. Sklep je zaklenut omítnutou valenou klenbou. Přízemí řešeno jako hloubkový dvoutrakt v pravém traktu je zaklenuto valenou křížovou klenbou; uprostřed je zalomené schodiště. Zadní místnost, včetně dodatečně přepatrovaného dvorku je plochostropá. Pravý boční trakt v přízemí je zaklenut nepravidelnými valenými klenbami. Patro je plochostropé, krov novodobý, zbytněný. Dvorek je zastřešen a v horním patře zpřístupněný jako terasa.