měšťanský dům s dvorními budovami

Částečně podsklepený dům v řadové zástavbě o dvou nadzemních podlažích s půdním polopatrem je ukončen sedlovou střechou štítově orietovanou. Fasáda do ulice je čtyřosá se střechou zakrytou štítem. Okna jsou rámována jednoduchou širokou šambránou. Vstup do objektu je veden klasicistním portálem. Pískovcový portál je elipticky zaklenutý s profilovanou archivoltou se středovým klenákem. Po stranách je rámován jednoduchými pilastry, nesoucími nízkou profilovanou římsu. Ve cviklech jsou umístěny rozety. Fasáda dvorní je čtyřosá s cihelným štítem, téměř bez omítky. Dvouprostorový sklep pod pravým traktem je přístupný poklopem ze vstupního mázhausu. Pravý sklep je zaklenut valenou cihlovou klenbou v zadní části s trojúhelníkovými výsečemi a menším sklípkem, zaklenutým valenou cihlovou klenbou. Dispozice přízemí je dvoutraktová v přední části s valenými klenbami s trojúhelnými výsečemi. Vstupní mázhauz je druhotně rozdělen příčkou na dvě místnosti. V zadním traktu nalevo navazuje na mázhauz valený průjezd do dvora, napravo plochostropá místnost, ve střední části s vloženým schodištěm do patra. Místnosti patra jsou plochostropé. V zadní části parcely se nachází samostatně stojící objekt jednotraktový patrový s valbovou pultovou střechou. V přízemí je zaklenut valenými a křížovými klenbami, v patře plochostropý. Schodiště do patra je zakřivené, osově umístěné. Fasády jsou jednoduché, hladké. Patra jsou od sebe oddělena jednoduchou římsou, okna rámována jednoduchou širokou šambránou s klenákem ve vrcholu. Majitel hlavního objektu neumožnil vstup do domu.