měšťanský dům

Částečně podsklepený dům o dvou nadzemních podlažích s půdním polopatrem situován v uliční řadové zástavbě je ukončen sedlovou střechou s polovalbou. Uliční čtyřosé průčelí v neoklasicistních formách s vysokou atikou je členěno v ploše lineární bosáží v nároží zvýrazněné bosováním. Horizontálně je dělena nízkým kamenným obkladem soklu, profilovanou meziatrovou kordonovou římsou s atikovou zdí, ukončenou profilovanou korunní římsou. Přízemí v levé krajní ose prolomenou vstupem do průjezdu s dvoukřídlými vraty s proskleným nadsvětlíkem, vpravo dva obdélné výkladce se středním ve druhé ose zpraa se vstupem do provozovny, rámované hladkou štukovou šambránou. Okna jsou zdobena profilovanou bosáží, zvýrazněna rovnými nadokenními a podokenními římsami.Sklep do dvora je zaklenut kamennou valenou klenbou, přístupný novodobým schodištěm ze dvora a průjezdu. Dvorní fasáda je čtyřosá jednoduchá hladká, původní dřevěný štít vyzděn a obložen dřevem s moderními francouzskými okny a balkonem.Sklepy situované do ulice jsou zaklenuty cihelnými valenými klenbami. Přízemí je v přední části dvoutraktové, rozděleno na levou vstupní chodbu, zaklenutou valenou klenbou. Pravý trakt je plochostropý, uprostřed zaklenut výsečovými klenbami. Schodiště do patra je klasicistní, se zábradlím tvořeným dřevěnými kuželkami. Ústí do plochostropé střední místnosti, zastropené profilovaným trámovým stropem. Patro je plochostropé s částečně dochovanými vpadlými středovými nástropními zrcadly a v pravé přední místnosti s nástěnnými malbami. Krov je novodobý hambalkové soustavy. Dvorní přístavky jsou zcela odstraněny.