měšťanský dům

Částečně podsklepený dům o třech nadzemních podlažích v řadové uliční zástavbě je ukončen valbovou štítově orientovanou střechou za nízkou atikovou zdí. Neorenesanční dvouosá uliční fasáda v přízemí a patře s lineární bosáží, nejvyšší podlaží hladké. Je akcentována trojicí pilastrů vysokého řádu s kompozitními klavicemi, nesoucími korunní římsu s kladím. Dříky dělené kordonovými mezipatrovými římsami v ploše doplněny diamantovou bosáží a v části s pásovou bosáží. Okna jsou rámována pravoúhlými šambránami s bosáží, v prvním patře podparapetní i nadokenní štukovou výzdobou s trojúhelnými frontony. Okenní šambrány ve druhém podlaží pravoúhlé profilované s rovnou nadokenní římsou na konzolách s vrcholovým volutovým klenákem, zdobeným akantem. Dvorní fasáda je trojosá jednoduchá, hladká, okenní otvory jsou novodobé. Vnitřní dispozice jednotraktová. Sklep zaklenut valenou cihlovou klenbou je přístupný novodobým schodištěm ze střední části objektu. Přízemí je v přední části rozděleno na pravou vstupní chodbu se schodištěm do pater a levou místnost, zaklenutou valenou klenbou. Zadní část přízemí a patra včetně podkrovního je plochostropá. Konstrukce krovu nová hambálkové soustavy. Dvorní přístavky v roce 1985 zbourány.