měšťanský dům

Částečně podsklepený dům o třech nadzemních podlažích situován vřadové uliční zástavbě je ukončen okapově orientovanou sedlovou střechou. Uliční fasáda je čtyřosá, v přízemí trojosá v pravé krajní ose se vstupem doplněným klasicistním segmentově ukončeným kamenným portálkem s profilací, doplněného o dekor listovce, perlovce a jednoduchými hlavicemi a vrcholovým klenákem. Ve střední ose plkruhově ukončený výkladec a v levé krajn ose vstup do provozovny. Fasáda v přízemí doplněna kamenným obkladem soklu v ploše s lineární bosáží. Jednotlivá podlaží dělena horizontálami kordonovým mezipatrových říms a ukončena profilovanou konzolovou korunní římsou v loše kladí s řadou větracích vizírů do krovu. Nad profilovanou štukovou římsou, oddělující přízemí od pater jsou zasazeny kamenné desky s nápisy provedenými gotickou miskulí a nápisem IHS v planoucím slunci. Okna jsou rámována bohatými štukovými šambránami s podparapetní štukovou výzdobou a výrazně rozvedenou nadokenní konzolovou římsou ve středu segmentově vzedmutou a podloženou maskaronem.