měšťanský dům s přístavbou

Dvoupatrový objekt na úzké parcele s tříosým průčelím, pásovými šambránami oken a klasicistními nadokenními římsami. Okna typu T osazena za špaletou. Dispozice domu - hloubkový dvoutrakt s chodbou při levé straně. Vpředu polokruhová valená klenba, zadní část plochostropá se schodištěm. Vpravo od chodby vpředu plochostropá světnice, za ní polokruhově valeně komora. První patro obsahuje vpředu dvě světnice plochostropé, nepozoruhodné. Na středu hloubky domu vlevo komora bývalé černé kuchyně, za ní pilířové schodiště s patrovou podestou s křížovými hřebínkovými klenbami. Pozoruhodný je prostor na pravé straně klenutý křížovými renesančními klenbami na přístěnných pilířích. Klenbu obohacují hřebínky probíhající nejen na hranách, ale vytvářejí i hustou síť imitující kazetování s růžicemi. Sklep pod přední částí domu klenut příčně valenou oválnou cihlovou klenbou. V zadní části parcely přízemní přístavek obsahující bývalou černou kuchyni s částečně dochovaným dýmníkem a plochostropý přilehlý prostor.