bývalá sladovna s provozovnami

Rozsáhlá stavba na půdorysu krátkého obdélníka. Průčelí původně patrové, dodatečně nad hlavní římsou zvýšeno o dvě polopatra. V přízemí vlevo je stlačeným obloukem zaklenutý pískovcový portál s náběžními římsami a zdůrazněným hlavním klenákem. Dál čtyři široká obloukem zaklenutá okna o rozměrech oblouku loubí. Vpravo obdélný vchod v ploché šambráně. Fasádu člení liseny, někde dvojice lisen. Nízká obdélná okénka pater jsou rámovaná jednoduchou šambránou, v prvním patře se zvýrazněným hlavním klenákem. Dvorní fasáda jednoduchá hladká, v přízemí, odděleném od patra kordonovou římsou, otvory zaklenuté půlkruhovými oblouky. Dvě patra jsou osvětlena osmi osami obdélných oken. Střecha sedlová s nízkým sklonem. Chodba při levé straně přízemí zaklenuta valenou klenbou s pětibokými výsečemi. Interiér sladovny zaklenut valenou klenbou se styčnými lunetami nesenou šesti hranolovými pilíři. Patro opatřeno segmentovými klenbami do travers, podepřených obezděnými železnými sloupy.