měšťanský dům s prampouchy

Dvoupatrový nárožní dům na úzké, směrem do hloubky se rozšiřující parcele. Střecha sedlová. Průčelí do ulice Panské je neorenesanční z doby kolem roku 1900, v přízemí o dvou, v patrech s jediným širokým oknem. Křídla osazena v líci průčelí. Boční vstupní průčelí je šestiosé, s okny nerovnoměrně rozvrženými. Okna prvního patra si zachovala v první a druhé ose zleva renesanční profilovaná ostění s profilovanými římsami. Ostatní okna mají profilované šambrány štukové. Okna typu T osazena za špaletami. Dispozice domu jednotraktová se schodišťovou síní, přístupnou ze Školní ulice, s valeně klenutou výsečovou klenbou, do které proniká jednoramenné schodiště do pater a sklepa. Podesty schodiště i jeho ramena jsou podklenuty. V přední části jediný, vzadu dva trakty klenuté výsečovými klenbami. Obdobonou dispozici jako přízemí má i první a druhé patro. Přední trakt plochostropý, střední síň klenuta výsečovou klenbou, za ní prostor klenutý neckovou klenbou s výsečemi s lomenými čely, se sítí hřebínků. Zadní trakt při konci budovy klenut výsečovou klenbou se styčnými výsečemi s hřebínky. Druhé patro plochostropé. Sklepy se rozkládají téměř pod celým domem. Vpředu a na středu valeně klenuté stropy cihlové, vzadu sklep s klenbou kamennou.