měšťanský dům

Trojpatrový jednotraktový dům na původní gotické parcele, rozepřený přes úzkou uličku Švédskou se sousedním objektem č.p.376 třemi patry obloukových rampouchů. Sklep pod celým objektem je zaklenut gotickou valenou klenbou s vrcholnicí kolmou k náměstí. Dvouramenné schodiště spojuje patra, umístěno ve střední části objektu, přístupné z ul. Švédské. Přední část přízemí a patra jsou plochostropá, sadní část přízemí je zaklenuta gotickou valenou klenbou. Střecha je pultová. Fasáda do dvora a Švédské ul. je jednoduchá, do náměstí má zachovány barokní detaily. V přízemí jsou klasicistní výkladec a vstup do obchodu, zaklenuté valenou klenbou, zdobené štukovou šambránou s klenákem ve vrcholu. První a druhé patro je od ostatních ploch odděleno vodorovnými profilovanými římsami. Okna jsou lemována šambránami s uchy a nadokenním klenákem, v prvním patře doplněna zalamovanými nadokenními římsami. Fasáda je po celé výšce na krajích lemována štukovou bosáží. Na zadní straně domu pokračuje boční fasáda ohradní zdí půdorysného tvaru L se šikmým opěrákem.