měšťanský dům s obytným domem

Dvoupatrový dům s dvorními křídly. Uliční průčelí pětiosé, neorenesanční, patrně z roku 1877, v přízemí s polokruhovým vstupem v ose. Dispozice přízemí obsahuje na středu síň s vřetenovým schodištěm do prvního patra. Síň pokračuje do dvora užším průjezdem, je klenuta hřebínkovými křížovými klenbami, které se opakují i v předním traktu na levé straně. Vpravo síně prostor klenutý polokruhově bez výsečí, na který navazuje bývalá komora, odstraněním příčky připojená k přednímu traktu, klenutá opět hřebínkovými klenbami. Ve zvýšeném přízemí na levé straně vzadu, kde prostor zasahuje křídlem do dvora, se zachovalo bohatě profilované štukové zrcadlo. Vpravo se připojuje pavlačí na oválném pase s výsečemi dvoupatrové křídlo, v přízemí výsečovou, snad barokní klenbou. První patro je plochostropé, novodobě přeřešeno. Na středu síň klenutá do travers, schodiště visuté, prostory plochostropé. Sklep pod levým dvorním křídlem klenutý polokruhově valenou cihelnou klenbou. Prostor sklepa je polozapuštěn. Vlevo ve dvoře na středu hloubky domu jednopatrové křídlo, jednotraktové, v přízemí klenuté oválně valeně s pětibokými výsečemi. V zadní části dvora vlevo další jednopatrové křídlo, s předloženým schodištěm, v přízemí i patře plochostropé.