sousoší sv. Floriána a sv. Jana Nepomuckého

Na kamenném stupni nízký sokl hranolového podstavce s volutovými křídly, lemovanými páskou a zdobenými akanty. Čelní strana podstavce má v obdélném v rozích vykrajovaném rámu pamětní latinský nápis. Na vyložené římse sedící soška andílka a vedle něj stojící sochy sv. Floriána a sv. Jana Nepomuckého. Datováno chronogramem do roku 1708. Nápis: S. FLORIANE JOHANNES NEP. MVCENE DEI PAENAS RELAHA AEH VOTO. Karta: Na obdélném stupni je umístěn nízký sokl hranolového podstavce, z boku doprovázeného masivními volutami a ukončeného masivní římsou; čelní jeho strana má v geometrickém vykrajovaném rámu pamětní nápis, čela volut lemována páskou, vyplňující akantové úponky. Na římse je umístěna figura sedícího andílka, který drží v ruce šesticípou hvězdu s drobonou nikou pro světlo. Po jeho obou stranách jsou postavy sv. Floriána a Jana Nepomuckého v obvyklém šatě a s atributy, jemně a výrazně modelované.