Moravskoslovenská banka

Řadový třípatrový objekt s dvorní dostavbou a dvěma dvory. Fasáda do ulice je pětiosá, po stranách rámována předsunutou stěnou, opticky nesoucí mohutnou korunní římsu. Okna v patrech (kromě posledního patra – obloukové zaklenutí oken) jsou rámována masivní šambránou z umělého kamene, v druhém patře zvýrazněna podokenní římsa obloučkovými detaily. Parter sjednocen jedním výrazným lizénovým rámcem, do něhož jsou vloženy sjednocené výkladce a dva vstupy v kovových rámech. Patra jsou pokryta kombinovanou freskovou a sgrafitovou výzdobou dekorativními a figurálními motivy. Dvorní fasády jsou jednoduché, hladké. Hlavní objekt je zastřešen sedlovou střechou se štíty situovanými k sousedům. Zadní dvorní křídlo je spojeno s hlavním objektem úzkou střední chodbou, zastřešeno sedlovou stříškou. Zadní dvorní přístavek je čtyřpatrový, jednotraktový, zastřešen pultovou střechou.