kaple Marie Sedmibolestné

Drobná, samostatně stojící zděná omítaná stavba obdélného půdorysu s půlkruhovým závěrem a částečně představenou hranolovou zvonicovou věží, situovanou v průčelí. Kaple je kryta sedlovou zvonicovou věží, situovanou v průčelí. Kaple je kryta sedlovou střechou, nad závěrem půlkuželovou, krytou plechem, věž je zastřešena čtyřbokou zvoncovitě prohnutou střechou, završenou patriarším křížem. Průčelí je prolomeno pravoúhlým vstupem, přístupným po třech schodech, v bočních stěnách je kaple prolomena po jednom půlkruhově zaklenutém okénku. Fasády jsou hladké, s jednoduše profilovanou korunní římsou, která obíhá i věž na růčelí, omítka je tvrdá, typu břízolit. Na věží ze tří stran půlkruhově zaklenutá okénka, pod střechou profilovaná římsa. Podvěží je od prostoru kapličky odděleno půlkruhovým obloukem. Okna dřevěná dvoukřídlá šestitabulová.