hospodářský trakt kláštera

Původně hospodářský trakt posléze propojený s hlavní hmotou konventu je v exteriéru řešen podobně jako zbylé hmoty kláštera. Průčelí jsou hladká bez výrazného zdobení, Stěny jsou prolomeny množstvím obdélných oken ve dvou podlažích. Budovy jsou kryty valbovou střechou se šablonovou krytinou. Nejvýraznějším prvkem je propojovací chodba na východní straně, která spojuje patro konventu s patrem hospodářského křídla. Přízemí je pod chodbou podklenuté a otevřené do exteriéru. Podélná klenba z cihel vytváří široký mírně stlačený oblouk. Pod střechou je viditelná profilovaná římsa převzatá z hlavní budovy kláštera. Omítky jsou z větší části destruované, odvodit případnou výzdobu fasád bude tedy obtížné.