dva litinové kandelábry

V parku Stretti mezi bývalou prelaturou a bývalým klášterním hospodářským dvorem čp. 6 dva stejné litinové kandelábry. Na betonovém soklu spočívá čtvercová litinová deska podstavce osvětlovacího tělesa. Podstavec profilovaný akantovými listy se zbíhá ve válec sloupku jehož základnu tvoří oblounem profilovaný prstenec. Z prstence vybíhají protáhlé, v horní části mírně volutově stočené akantové listy tvořící kalich ze kterého vyrůstá kanelovaný dřík. Sloupek vrcholí vázovitým útvarem s kanelovaným povrchem a přehrnutým okrajem zdobeným plastickým vejcovcem. Pod vázou dřík obtáčí oblounem profilovaný prstenec. Na váze připevněny čtyři subtilní sbíhající se volutově stáčené akantové nožky. Ve vrcholu nožky nesou svítidlo ve tvaru koule (uzpůsobeno pro použití el. Energie). Na vrchol dosedá válcový litinový nástavec profilovaný hladkými svislými pásky.