zámek

Jednopatrová budova s přízemními křídly, které přiléhají k hlavní budově na východní straně. Střední část hlavního průčelí s trojúhelným štítem, se znakem (Sternbach) v tympanonu.Ve střední části dvorního průčelí vystupuje rizalit se sedlovou střechou. Přízemí zámku v některých prostorách sklenuté plackovými klenbami, ostatní plochostropé. Zámek postaven v 1. třetině 19. stol.. Dodatečné staveb. úpravy především u přízemních křídel. K hlavní jednopatrové budově obdélného půdorysu s mělkým rizalitem ve středu hlavního průčelí, kolmo přiléhají na východní straně přízemní křídla a v půdorysu vytvářejí formu písmene "U". Mezi přízemními křídly vystupuje ve středu dvorního průčelí rizalit se sedlovou střechou a po jeho stranách dva rizality subtilnější, dodatečně přistavěné.