tvrz

Štíty budovy tvrze jsou orientované do dvora. V jižním nároží je umístěn vystupující arkýř, který je zobytněn v prvním patře. Jedná se o jednopatrovou budovu s podkrovím na půdorysu obdélníka, jejíž středová část půdorysu je podsklepena. Podél SV hranice areálu, zhruba uprostřed, se nachází obdélná budova stájí se sedlovou střechou a novodobým přístřeškem u JZ fasády. Na stáje na jihu navazuje objekt vodárny a váhy. Jižní hranice areálu je tvořena novými stodolami (budovy bez památkové hodnoty) a obdélnou stodolou s hrázděnými fasádami a sedlovou střechou. Naproti stájím přes dvůr, podél západní hranice areálu, je umístěn obdélný objekt chlévů s polovalbovou střechou. Zhruba uprostřed dvora se nachází kruhová kamenná studna, která je překryta plechovým víkem. Dvůr ohraničen budovami, kamennou ohradní zdí a na některých místech drátěným pletivem.