Kvítkův dvůr

Jedná se o rozlehlý areál hospodářského dvora, který se nachází asi 1 km západně od zámecké zahrady. Přední část dvora tvoří dvě obytné budovy zakryté mansardovými střechami, mezi nimi je vjezd. Na SV straně dvora stojí konírna, kravín a chlévy. JZ stranu dvora lemují chlévy a objekty stájí se skladem, jež jsou bránou spojeny se stodolou na Z straně dvora. Před vstupní částí dvora se na JV nacházejí památkově nechráněné kurníky, dřevník, sklípek a kůlna. V jižním předpolí dvora se nacházejí rozlehlé zahradní plochy ohraničené zdí. Památkové ochraně podléhají pouze zdi, nikoli zahradní plocha. Ve východní ohradní zdi je situována hlavní vjezdová brána, kudy prochází hlavní komunikace k areálu dvora. Jižní stranu této komunikace lemuje památkově nechráněná zeď, v níž je poblíž hlavní vjezdové brány prolomena další branka. Na jižní straně je celý areál ohraničen cestou, jejíž část provází ohradní zeď, která je památkově chráněna.