zámek

Starší budovy jsou situovány po obvodu pravoúhlého lichoběžníku, jehož strany sledují směr světových stran. Jižní strana je uprostřed otevřená pro hlavní vjezd, v severní straně byla v minulých letech jedna budova demolována, severní strana je proto z poloviny volná. Mimo obvod staršího dvora severně je vystavěna novější podélná stavba kravína a deputátnického domu čp. 10, situovaná rovnoběžně se severní stranou dvora - dep. dům a kravím nejsou předmětem památkové ochrany. Starší dispoziční záměr byl porušen i přístavbou severního křídla k zámečku (dnešní čp. 24) v severovýchodním vnějším rohu původního dvora. S areálem dvora souvisí i památkově nechráněná empírová kaplička situovaná u Dvorského rybníka, cca 30 m najihovýchod od dvora.