zvonice

Hranolová mírně se zužující věž s předstupující podezdívkou ukončená jednoduchou korunní římsou nesoucí jehlancovou stříšku s námětky. Střecha je kryta pálenými bobrovkami a na jejím vrcholu je osazena makovice s cyrilometodějským křížem. Okenní otvory zvonice jsou zaklenuty stlačeným obloukem, obloukově zaklenutá nika je kryta zaskleným dřevěným rámem, v nice je umístěna soška Piety. Na severní straně, nad vstupem se nachází sgrafitové nápisové pole s textem „Neopouštěj Hospodine národ spravedlivých“, doplněné o štítek s letopočtem 1940 a dvě lipové ratolesti. Nad tímto polem jsou ve sgrafitu provedeny polopostavy českých patronů sv. Václava a sv. Vojtěcha. Na ostatních stěnách se rovněž nachází vyobrazení polopostav, na západní straně jsou sv. Cyril a sv. Metoděj, na jižní straně anděl s nápisem „Zdrávas Maria“ a na východní straně sv. Anežka Česká a sv. Ludmila.