stodola

Stodola při východní straně pozemku postavenou severovýchodně od obytné budovy. orientovaná je kolmo k ní. Jedná se o průjezdní stodolu na obdélném čtyřdílném půdorysu. Stodola je svisle bedněná z překládaných prken. Východní průčelí orientované k příjezdové cestě má dvoje dvoukřídlá vrata, bedněná shodně jako stěny. Jižní štítové průčelí (směrem k domu) je v přízemí bez otvorů, ve štítu jsou v dolní části dva větrací otvory ve tvaru čtyřlistů, v horní části dva otvory ve tvaru trojlistů. V dolní i horní části štítu jsou jednokřídlá nakládací dvířka. Západní průčelí má dvoje dvoukřídlá vrata, u obou jsou v levém křídle vstupní dveře s pásovými závěsy. Severní štít je členěn shodně jako jižní. Střecha je sedlová, krytá cementovými drážkovými taškami šedé barvy.