koupelny

Budova na obdélném půdorysu z 20. let 20. století, původně sestávající ze tří architektonicky i funkčně samostatných částí, jámové budovy na jihozápadě, ubourané kolem r. 2000, třípodlažních koupelen uprostřed a nižší přístavby dílen na severovýchodě. Koupelny jsou půdorysného tvaru písmene I s příčnými křídly na severozápadní straně delšími. Je ze tří stran třípodlažní, střední severozápadní trakt je zřejmě otevřen přes dvě podlaží. Fasády v režném červeném zdivu jsou členěny bohatými šambránami oken, zaklenutých do oblouků, ve 2. podlaží štítů kolmých křídel ztrojených, pod společným výrazným obloukem. Ve druhém podlaží severozápadního traktu jsou okna sdružená po dvou trojicích nad sebou. Pod střechou a u sdružených oken jsou použity drobné omítané plochy. Objekt je krytý nízkými sedlovými střechami se stejně vysokými hřebeny. Na jihozápadní straně jsou patrné stopy po ubourané nižší jámové budově. Dílny jsou nižší halový objekt v režném červeném zdivu v kombinaci s omítanými prvky, krytý sedlovou střechou s hřebenovým světlíkem. Severovýchodní štít prosvětlen trojicí sdružených oken. Jihovýchodní strana je uzavřena druhotnou omítanou přístavbou. Interiér znepřístupněn.