správní budova

Správní budova stojí u vstupu do areálu. Dvoupatrová stavba v režném červeném zdivu na půdorysu přibližně písmene I. Střední část je krytá valbovou střechou, do které jsou po kratších stranách zařezány sedlové střechy kolmých křídel, ukončených štíty. Krytina je plechová. Novější přístavba k užší severní straně, respektující původní řešení fasád je krytá pultovou střechou. Fasády jsou rytmizovány čtyřtabulkovými a dvoutabulkovými okny s poutcem ve 2/3 výšky, uzavřenými segmentovými oblouky s geometricky řešenými prvky nad nimi, s kordonovou a korunní římsou s kombinací vysokého a nízkého zubořezu. Fasády obou bočních křídel jsou členěny lizénami. Vstupy jsou z východní strany v ose fasády a z jižní strany. Objekt byl v 1. desetiletí 21. století obnoven, do severní části střechy byla proražena lomená prosklená stříška, kryjící zapuštěný balkon s kovaným zábradlím. Okna byla vyměněna za přibližné kopie původních a byly provedeny změny v interiéru.