věž bývalého kostela sv. Wolfganga

Celistvě dochovaná, dnes samostatná hranolová věž čtvercového půdorysu, stojící nad západním průčelím bývalého kostela, má přízemí na východ otevřené, nad přízemím ještě 4 podlaží, zakončená dřevěným ochozem s vyhlídkou do krajiny a jehlancovou osmibokou plechem krytou střechou se čtyřmi nižšími čtyřbokými jehlancovými věžičkami v rozích. K východní fasádě se na osu připojovala širší loď, z níž zbyly jen západní stěna a krátké úseky podélných stěn. Po jižním boku věže obdélný přístavek se schodištěm do 1. a 2. patra, po severním boku dispozičně stejný přístavek s komorou v přízemí a 1. patře, oba kryty nízkou valbovou oplechovanou střechou. Fasáda se soklem a dřevěnou fabionovou korunní římsou, omítka má hrubší a nerovný povrch. Do přízemí vstup od východu širokou půleliptickou arkádou s kolmými zděnými boky; otvor uzavřený svařovanou mříží s dveřmi (2. polovina 20. století). Na západě v přízemí kruhový větrací otvor. V 1. patře na východě rozměrné výhledové okno s půlkruhovým záklenkem; v úrovni 2. patra na stejné straně drobné na výšku obdélné okno se zděným ostěním; ve 3. patře na J, Z a S na výšku obdélné okno s hrotitým záklenkem s omítkovým ostěním a dřevěným rámem s motivem kružeb v záklenku; kolem oken patrné obrysy starších větších oken, která měla skoro půlkruhové záklenky a segmentové suprafenestry s přímými okraji, v úrovni ochozu na západě ležatě obdélný výhledový otvor; na ostatních stranách pak trojice nestejných otvorů; užší krajní mají lomené záklenky a široký střední segmentový. Z lodě zachovány podélné zdi v délce 1m vybíhající od západních nárožích. Sokl ani římsa není. Omítková úprava zdiva stejná jako u věže. V úrovni patra v obou zdech zachované západní boky špalet vysokých oken, které měly ve střední části zdi uskočené kolmé ostění.