hospodářský objekt

Jde o patrový, zděný a omítnutý objekt, postavený na protáhlém obdélném půdorysu. Jihozápadní průčelí má v přízemí omítku poškozenou, takže je patrné zdivo z lomového kamene. V menší míře, zejména u otvorů, je doplněné cihlami, nároží zpevňují kvádry. Patro je jedenáctiosé, v přízemí je otvorů méně. V jeho pravé části jsou čtyři nízké obdélné, na šířku orientované okenní otvory. Zabezpečené jsou ozdobnou mříží ze zprohýbaných prutů, spojených prstenci a dnes vyplněné skleněnými cihlami. Otvory v ose první a třetí zprava mají kamenné ostění, dva zbývající lemovala šambrána. V ose páté zprava byl podobný otvor, avšak širší, dnes je zazděný. Několik zazděných otvorů se nachází také ve zbývající části přízemí. V patře jsou ve všech osách na šířku orientovaná okna, nahoře zakončená do velmi mírného segmentového oblouku. Dnes jsou převážně vyplněná skleněnými cihlami. V ose deváté zprava je okno menší, okolo je patrná zazdívka. Jihovýchodní průčelí má ve středu přízemí menší obdélné okno, vyplněné skleněnými cihlami a zabezpečené vnější mříží. Nahoře a po stranách má kamenné ostění. Nad prvním patrem, které je bez otvorů, se zvedá trojúhelný štít. Protější severozápadní fasáda je bez otvorů, na pravé straně je k ní připojena nově vystavěná brána. Severovýchodní průčelí má v patře jedenáct stejných oken jako na jihozápadě, většina z nich je vyplněna skleněnými cihlami. V přízemí jsou v jednotlivých osách dveřní otvory různé velikosti, některé z nich jsou dnes zazděné. Sedlovou střechu kryjí bobrovky.