zámek

Jde o patrový objekt obdélného půdorysu, zasazený do terénu. Postavený je z lomového kamene, doplněného v nárožích kamennými kvádry. V malé míře byly použité také cihly. Jihozápadní průčelí je v přízemí pětiosé, v patře čtyřosé – v přízemí je navíc vstupní osa ve středu fasády. Ve zbývajících osách obou podlaží jsou okenní otvory – v přízemí lemované šambránou, v patře kamenným ostěním. Boční strany a hořejšek mají v kameni linkami naznačené kvádrování. Stěnu zakončuje fabionová hlavní římsa, která obíhá celou stavbu. V severozápadním průčelí je v přízemí zhruba uprostřed segmentově zakončený otvor, v patře pak podobný, umístěný v pravé části stěny. Severovýchodní průčelí má díky klesajícímu terénu také suterén. V něm jsou zprava okno a vstup, ve střední části je další okno a na levé straně vstup. V přízemí jsou v osách první a druhé zprava stejné okenní otvory, včetně orámování, jako na protější straně. V ose třetí zprava je vysoký dveřní otvor, nahoře zakončený do segmentového oblouku. Vlevo od něj jsou dva novodobé vstupní otvory do odbouraného novodobého přístavku. V prvním patře jsou v osách první až třetí zprava stejné okenní otvory jako v přízemí, další je v levé části stěny, u nároží. Jihovýchodní průčelí je v patře dvouosé, v přízemí levá osa chybí - vpravo je okenní otvor bez orámování. V prvním patře jsou stejná okna, i s orámováním, jako na jihozápadě a severovýchodě. Valbovou střechu kryjí bobrovky.