jižní křídlo

Fasáda do Úvozu: sedmiosá, 2-3 patrová podle terénu. Patra oddělené kordonovými římsami, nárožní bosáž ve střídavém rytmu čtverců a obdélníků. 3. osa zprava polygonální pětiosý arkýř nasazený v úrovni oken přízemí na silnou půlválcovou nohu, v úrovni střechy ukončený malou vížkou. 1. osa zprava v přízemí obdélný vstup s dvoukřídlými dveřmi. Okna se stuhovými šambránami s lištou, stružená okna v 1., 2. a 4. ose zprava mají společné orámování. Dvě horní patra s přímými nadokenními římsami. Dvorní fasáda jednopatrová, přízemí je v úrovní 1.p. fasády od Úvozu. novodobě upravená, hladká. V přízemí novodobý obdélný otvor s okosenými rohy, v pozadí dvojice prosklených arkád. Po stranách půlkruhové arkády, levá otevřená, pravá s vraty. v 1.p. trojice oken ve tvaru prosklených půlkruhových arkád nesených hl. sloupky. v JV koutě třípatrová novodobá rovně ukončená schodišťová věž s přístupem na terasu nad V křídlem.