zámek s hospodářskými budovami a parkem

Areál venkovského šlechtického sídla tvoří zámek čp. 1, studna, zámecký park, hospodářská budova čp. 70, sýpka, oplocení s vázami, zámecká kaple Zvěstování P. Marie a sloup se sochou sv. Jana z Boha Areál je situován na JV okraji obce, sestává z trojkřídlé zámecké budovy na Z a zhruba obdélného hospodářského dvora, který uzavírají na J budova chlévů a sýpek (s krátkým křídlem k J), na S zcela přestavěná obdélná budova dnešní mlékárny a na V stodola. Uprostřed dvora býval rybníček, dnes zasypaný. Plošina, na níž stojí budova zámku je přístupná pouze od V čestným dvorem (původní přístup po mostě přes příkop byl zrušen), na ostatních stranách jsou patrny svahy a na západě ještě zbytky vodních ploch původního opevnění.