administrativní areál Vlasta

Blok o 3 objektech A, B, C, dvě nástupní terasy s rampou, podél někdejší Třídy SNB, na jižní straně. Terasa tvoří architektonický sokl zmíněné budově a umožnuje klidné prostředí. Na jižní straně přejímá funkci chodníku, k obytné zástavbě na sever propojena pomocí schodišť a dvou ramp pro pěší . Ze strany terasy pro odpočinek a krátkodobou rekreaci (záhony zeleně a květin s vodním prvkem). Dětské hřiště – koutek a sezónní stánky (zmrzlina, nápoje). Vlastní budova umístěná na terase má horizontální charakter. Budova je umístěna na terase a skládá se ze tří objemově stejných částí , východní, střední a západní, spojených v jeden celek dvěma schodišťovými objekty. Konstručně montovaný železobet. skelet s obvodovým pláštěm z boletických panelů (ocel-sklo), spojovací krčky z monolit. betonu, úniková schodiště ocelová konstrukce. Štítové zdi, schodištové objekty a obvodové zdi obloženy keramickými kabřincovými obkladačkami, pilíře přízemí kamenné obkladové desky. Portály obchodů ocelové rámy a zrcadlové sklo.