bývalý kostel sv. Alžběty

Objekt obdélného půdorysu se sedlovou střechou stojí na jižním břehu Malého Vajgaru na křižovatce ulic Vídeňské a Václavské. Patrovou budovu na nároží a průčelích zesilují opěráky s armovanými nárožími. V jižním trojosém průčelí se v přízemí v prostřední ose otevírá lomený portál. Ve zbývajících osách se v přízemí nalézají pravoúhlá okna se štukovou šambránou. V patře se nalézají tři okna s lomenými záklenky a zkosenými parapety. Nad rovinu střešního pláště vystupují v osách vikýře s pultovými stříškami. Východní průčelí s trojúhelným štítem má hladkou fasádu. V ose je osazen vysoký lomený portál, vyplněný zdivem a prosklenou plochou. Ve štítě se otevírají dvě pravoúhlá okénka a malé lomeně uzavřené okno. Ve východní stěně severního přístavku se nalézá vstup půlkruhově uzavřeným kamenným portálem. Severní přístavek kryje pultová střecha nad níž vystupují vikýře se sedlovými stříškami. Severní průčelí přístavku je novodobě pojednané. Prosklené otvory ve dvou osách v patře přecházejí do vikýřů. Plocha před východním průčelím domu. Původně zde stával přístavek z 19. století, který byl zbořen.