měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o 4 okenních osách. Střecha sedlová s hloubkově orientovaným hřebenem ukončená štíty. Hlavní průčelí - v parteru 3 otvory půlelipticky a půlkruhově zaklenutý s plochým ostěním a klenákem. Plocha přízemí pokryta jednoduchou pásovou rustikou. Jednoduchá pásová kordonová římsa. Plocha 2. a 3.n.p. členěna vertikálně lisenovými rámy na dvě osově symetrická pole. Okna v 2.n.p. jsou sdružená do dvou dvojic. Okna lemovaná plochými šambránami s lištami a ušima. Podokenní profilované římsy. Suprafenestra - mohutný klenák, profilovaná nadokenní římsa segmentově vzdutá. V 3.n.p. okna totožná s klenáky podpírajícími profilovanou hlavní římsu. Štít na nízké, pilastry členěné atice má střední pole rámované toskánskými pilastry podpírajícími půlkruhovou archivoltu s klenákem a čabrakou. V poli dvojice oken lemovaná šambránami s klenáky. Štít ukončen segmentovou římsou. Křídla esovitě vykrojená nahoře do volut stočená. V křídlech oválné, ploše lemované niky. Zadní štít - fasády nečleněná, štít trojúhelníkový, dvouetážový štít členěný liseny. V spodní etáži 3 obdélná okna, v horní 1 okno kruhové. Konstrukce oken novodobé, vstupní dveře klasicistní.