činžovní dům

Řadový patrový zděný objekt na obdélném půdoryse. Je zastřešený sedlovou střechou, krytou bonským šindelem. Mezi sousedními domy jsou atikové štíty. Hlavním horizontálním prvkem uličního průčelí je plochá oplechovaná profilovaná kordonová římsa a předsazená korunní výrazně profilovaná římsa. Římsy plynule navazují na římsy sousedních objektů. Sokl je tvořen nízkým obkladem z pískovcových desek. Fasáda je členěná pěti okenními osami. Ve třetí leží vstup do komerčních prostor banky, v páté k bytu v patře. Obdélná okna dělená na šest tabulek rámuje profilovaná šambrána, která je osazená na pískovcový parapet. Rohy parapetu vystupují. Pod výstupky jsou hranolové konzolky. Ve vpadlých půlobloukových suprafenestrách jsou poloslunce. Ve vpadlých poprsních oken v patře jsou kosočtverce. Interiér je zásadně přebudován a naprosto nerespektuje původní dispoziční řešení. V současnosti tvoří přízemí dva podélné trakty. V prvním je veřejný prostor banky, ve druhém její zázemí. Řešení patra se nepodařilo zjistit, ale lze předpokládat jeho úplnou přeměnu.