Na trojúhelníkovém půdoryse třípatrová budova do oblouku. Průčelí 17 os. Ve středu pětiosý rizalit uprostřed vpadlý vchod do domu. Vlevo a vpravo vždy po 6 okenních osách. Okna trojkřídlá, v přízemí výkladce, ve 2.ose zprava a zleva vjezd do dvora. V přízemí kolem výkladců až po okna v 1.patře umělý kámen. Mezi okny lizénové rámce, v ústupu režné cihly, pod okny rovné římsy s vystouplými parapety. nad okny pod střechou rovná korunní římsa. V přízemí risalitu předsazeno 6 sloupů s břity, v 1.patře mezi okny na konzolách 6 soch. Členění rizalitu jinak stejné, jen nad 3 patrem je na sloupech vpadlý balkon, sloupy nesou střechu. Nad balkonem v úskoku nástavec z režných cihel. Na budově břízolitová omítka okrové barvy.