činžovní dům Palác Letná

Sedmipodlažní řadový činžovní dům s 1. a 2. podlažím s obchodním využitím. Přízemí tvoří velké chromové rámy prosklenných výkladců, přibližně ve středu jsou dvoudílné vchodové dveře, rovněž v chromových rámech. Druhé podlaží je opět tvořeno velkými rámy pro okna. Další již obytná patra jsou oddělena vysutou stříškou s podhledem z kruhových luxfer. Třetí až šesté podlaží má pásová okna běžící v celé šíři fasády. 7 podlaží je mírně ustouplé, vzniklý balkon je chráněn zábradlí neprůhledných desek. Ve vstupní chodbe jsou ctyri vitriny v drevených rámech. Z chodby do vestibulu se prochází dvoukřídlými skleněnými dveřmi. Schodišťový prostor má po levé straně dochované desky s původními zvonky a jmenovkami a desku na paměť dokončení stavby. Schodiště je černé, zábradlí je ze silných desek drátěného skla s původními dřevěnými madly. Při stěně je madlo chromové. Podesty mají prosklené v dřevěných rámech.