dům

Jedná se o podsklepený patrový kubický objekt postavený na obdélném půdorysu s rovnou střechou, který ukončuje terasa s železobetonovým subtilním zábradlím (rámovým) posazeným na sloupcích. Z půdorysu vstupního východního průčelí vystupuje mohutné těleso přístupového schodiště a nárožní terasy tvořené kamennými kvádry, na které jsou položeny sloupy nesoucí terasu patra opatřenou kovovým zábradlím. K severnímuprůčelí je přistavěna garáž. Přibližně polovinu půdorysu přízemí tvořila prostorná hala, kterou obklopovala předsíň se schodištěm, na které z opačné strany navazovala kuchyň, pokoj služebné a záchod. Ze severu na dům navazovala garáž s místností pro řidiče. Centrální část patra se schodištěm, záchodem, předsíní a koupelnou obklopovaly čtyři pokoje.