dům

Dvoupodlažní objekt se nachází v historickém centru města a na hlavní dům navazují ve dvorní části dvě jednopatrová křídla. Zakončen je sedlovou střechou, přičemž hřeben je souběžný s uliční čárou. Fasádu orientovanou do ulice člení v přízemí i v patře čtveřice os. Osy zleva v přízemí jsou: vstupní, vjezd do dvora, vstup do komerčního prostoru a výkladec. Všechny osy v druhém nadzemním podlaží jsou okenní. Okna lemují profilované šambrány vymezené po stranách pilastry, které nesou vždy jednu nadokenní římsu. V prostoru parapetu jsou okna spojena průběžnou profilovanou římsičkou. Přízemí je zdobenou pásovou bosáží. Korunní římsa, stejně jako na zbytku domu, je jemně profilovaná. Mezi patrny je pás vyplněný zdobným páskem, kde jsou sfingy a vykrajované vzory. Dvorní fasáda je v obou podlažích členěna třemi osami. Dvorní průčelí je prodlouženo pavlačí s eklektickými zdobnými motivy v podobě palmetek.