dům

Patrový rohový dům s loubím a valbovou střechou stojí na náměstí v jižní frontě domů s podloubím. Hlavním trojosým průčelím se obrací do náměstí. V západním traktu domu se nachází průchod. Severní průčelí: V přízemí se otevírají dvě stlačené arkády s rustikou v ploše fasády. Patro odděluje profilovaná římsa krytá oplechováním. Tři okna s rámy tvaru T mají šambrány s nadokenními a parapetními římsami. Nároží patra jsou bosovaná. Z plochostropého loubí se vstupuje segmentovým otvorem do prodejny. Západní průčelí má historizující fasádu obdobnou se severní stranou pouze v krajní levé ose. Zbývající část fasády je plochá, členěná pouze římsami a jednoduchými šambránami. Nad rovinu střechy vystupuje nástavba s plochou střechou.