Dům U Myšáka

Uliční budova původně čtyřkřídlého neorenesančního objektu, dochována po demolici dvorních křídel. Budova v celém rozsahu podsklepena. Křídlo do Vodičkovy pětipatrové s mansardou, dispozičně příčný dvojtrakt, při dvorní straně situováno trojramenné schodiště. Fasáda do ulice osmiosá, Nad hladkým přízemím vystupuje z fasády mohutná hranolová římsa, proložená na bocích dvojicí dvouosých arkýřů. Nad římsou plocha průčelí pročleněna geometrickými tvary (oblouky, trojúhelníky, válce) a jejich složitými průniky v duchu rondokubismu. V úrovni druhého a třetího patra fasáda členěna vysokým řádem přepásaných polosloupů, mohutná římsa nad třetím patrem prolamována okenními oblouky, nad čtyřmi mansardovými okny fasádu korunují obloukové štíty. Fasáda má dochovanou původní povrchovou úpravu s původní probarvenou omítkou. Původní konstrukce a rámy oken.