evangelická modlitebna

Kaple je centrální osmibokou drobnou stavbou se dvěma apsidami vrcholící osmibokou věžičkou s jehlancovým zastřešením ukončenou křížem. Fasády jsou provedena v kombinaci hrázdění a hladké bíle natřené omítky. Kapli prosvětlují úzká okna, která jsou v úrovni modlitebny, kůru a věžičky. Vstup přístupný po několika kamenných stupních je krytý zaoblenou střechou kopírující tvar zastřešení apsid. Střechy jsou kryté šindelem. V jihovýchodním cípu hřbitova se nachází márnice, která je drobnou stavbou obdélného půdorysu s přístavkem záchodu na jihozápadním průčelí a s polovalbovou střechou krytou plechem. Na jihozápadní straně má střecha přesah a vytváří kryté zádveří posazené na jednoduché dřevěné sloupky. Fasády jsou zjednodušenou variací na fasádu kaple.